Slip nakkesmerter én gang for alle med Body SDS

Få første behandling til kun 495 kr. (normalpris 950 kr.)

Dette tilbud er ideelt til dig, som har en eller flere af følgende:

  • Smerter i nakken: Kontinuerlige nakkesmerter og nakkespændinger
  • Følgesymptomer som: Hovedpine, ondt i ryg og skylder mm.
  • En begrænset hverdag: Føler sig begrænset af sine nakkesmerter
  • Manglende energi: Gerne vil have sin krop og energi tilbage

Hvorfor vælge Body SDS kropsterapi?

Kort fortalt, så er Body SDS kropsterapi en dybdegående massageform kombineret med terapeutisk samtale, hjælper dig med at behandle og give slip på gamle spændinger, så som nakkesmerter.

De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning/lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. De fleste oplever, at smerterne enten forsvinder helt eller er blevet dramatisk lindret.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen tager udgangspunkt i dig og dine individuelle behov – ikke to behandlinger er ens. For de fleste vil det i høj grad handle om at afspænde fysisk og derigennem ændre den kropslige tilstand.

Der kan indgå pulserende massage, zone- og akutryk, frigørelse af led, afspænding, vejrtræknings øvelser, meridianmassage, organafspænding samt behandling af lymfesystemet.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig, dit liv og din nuværende situation og, hvor du gerne vil hen.

Hvorfor er det så effektivt?

Kroppen og sindet afspejler det liv, du har levet. Derfor vil alt du har oplevet kunne ses og mærkes på både krop og sind. Det betyder også at hvis du bærer rundt på uhensigtsmæssige oplevelser eller spænd, du har med dig fra dit liv – stress, angst, traumer, dårlige mønstre, sorg, lavt selvværd, mv. – så kommer det ofte til udtryk både psykisk og fysisk.

Med kropsterapi arbejdes der med sammenhængen mellem krop og psyke, så kroppens balance genskabes og de fysiske ubalancer aftager og erstattes af ro, overskud og balance i kroppen.

Prøv kropsterapi og kom tilbage i balance

Få et gavekort til første behandling til kun 495 kr.

Normalpris 950 kr.

Det siger mine klienter

“Virkelig dygtig og meget professionel!”

“Jeg har i dag prøvet Body SDS for første gang og kan klart anbefale Lasse, han er virkelig dygtig og meget professionel!

Lasse finder hurtigt frem til de forskellige problemer, man føler sig tryg i hans hænder,
og i mit tilfælde kunne jeg mærke hele min krop arbejde under behandlingen…
Jeg har helt sikkert fundet min nye behandler.
Tak for en fantastisk oplevelse!”

– Lise Nicole Paudal Furland, NC Heste wellness

“Efter få behandlinger er de daglige smerter reduceret til næsten ingen”

“Allerede efter første behandling hos Raskkrop mærkede jeg en mærkbar forskel både fysisk og psykisk.

Herefter besluttede jeg derfor at købe et titurskort. Efter få behandlinger er de daglige smerter reduceret til næsten ingen smerter, og ubalancen er væsentlig forbedret.
Lasse er en fantastisk behandler, som jeg fra første øjeblik var tryg ved. Jeg kan varmt anbefale Raskkrop.”

– Annie Boom

“Hver behandling gør noget godt for kroppen”

“Jeg bruger primært Lasse, inden jeg skal spille turneringer, så min krop bliver afslappet og klar til det den, skal udføre.

Jeg bruger ham også samtidig til at blive afstresset og fri for skader, da hver behandling er afslappende og samtidig gør noget godt for kroppen.
Med den mængde træning det kræver for at holde et højt niveau, bliver kroppen træt på et tidspunkt, og det er dér, at Lasse kommer ind i billedet.”

– Patrick Dam Schou, 25år, professionel golfspiller

“Nakkeproblemer er lettet rigtig meget”

“Jeg er 54 år og mor til 6 børn mellem 12 og 35 år, som person er jeg glad og udadvendt.

Jeg går til Body SDS behandling hos Raskkrop for at passe på mig selv og min krop, da jeg har et hårdt arbejde som SOSU-assistent.
Behandlingen giver mig en lethed i kroppen, og jeg føler mig mere smidig og bevægelig samt mindre spændt i nakke og ryg. Førhen har jeg ofte haft nakkeproblemer, som er lettet rigtig meget under behandlingen.
Jeg føler mig betydelig mindre anspændt efter behandlingen.”

– Vibeke Helsted-Borg, 54 år, SOSU-assistent

Prøv Body SDS og giv slip på stress og jag

Få en rabatkode til første behandling til kun 495 kr. (spar 48%)

Hvem er jeg?

Mit navn er Lasse Hjardemaal Holfort. Jeg er tidligere elitesporstudøver og stiftede bekendtskab med Body SDS igennem et skadesforløb, hvor jeg havde store smerter i ryggen og skader i anklerne.

Da jeg startede Body SDS behandlingsforløbet, faldt jeg straks for behandlingsmetoden. Det fascinerede mig, hvordan man kunne hjælpe kroppen væk fra skader og skavanker.

Jeg har selv mærket, hvad Body SDS kan gøre for både krop og sind, og den forskel vil jeg gerne hjælpe andre mennesker til også at opleve, og herved få en bedre hverdag. Jeg brænder derfor for at hjælpe mennesker til at få en bedre livskvalitet.

Jeg har erfaring med alle typer af mennesker i aldersgruppen 6-94 år, og jeg har stor erfaring inden for overbelastningsskader, sportsskader, ryg- og nakkeproblemer, hovedpine samt stress.

Min vision som Body SDS terapeut er at hjælpe så mange som muligt med at få en bedre hverdag uden smerter og ubalancer, da jeg mener at alle mennesker fortjener at være den bedste version af sig selv.

Hvad kan behandles med kropsterapi?

Kropsterapi er effektivt til at behandle næsten alle kropslige smerter så som nakkesmerter, rygsmerter og skuldersmerter. Udover at behandle disse specifikke problematikker er kropsterapi et fantastisk værktøj for alle, som ønsker at gennemgå en personlig udvikling.

Hvordan virker det?

Kort fortalt så virker kropsterapi ved at skabe forbindelse mellem kroppen og sindet. Du vil blive bedre til at mærke dig selv og blive mere bevidst om din krops signaler.Der kan være med til at ændre uhensigtsmæssige handlingsmønstre og løsne op for eventuelle spændinger i kroppen.

Hvor mange behandlinger skal jeg bruge?

Det varierer meget fra person til person, og jeg vil først kunne give dig et ordentligt svar efter din første behandling. Selvom de fleste af mine klienter oplever markante forbedringer allerede efter første behandling, så skal du forvente at skulle bruge mere end én behandling for at få løst en problematik.

Du finder klinikken her:

  • Adresse: Håndværkerbyen 37, 1 sal. 2670 Greve
  • ​Tlf.: 60533583
  • ​E-mail: info@raskkrop.dk

Vil du have din rabatkode nu?