Her kan du se de samarbejdspartnere jeg har, der kommer ind imellem nye til. Har du spørgsmål til hvorfor disse “behandlingsmetoder” kan gavne dig, er du velkommen til at kontakte mig.

BODY SDS & PERSONLIG TRÆNING

I 2018 indgik jeg et samarbejde med Carina Hansen, som er indehaver af PLAN C TRAINING. Carina har stor erfaring og uddannelse inden for idræt og sundhed.

Carina og jeg kender hinanden fra karaten og brænder begge for, at hjælpe mennesker til en bedre hverdag. Vi tror på en helhedsorienteret tilgang til sundhed, velvære, træning og skader mm.

Body SDS og personlig træning er en god kombination til dig, som ønsker at starte en ny livsstil eller som ønsker en skadesfri eller fuldt optimeret træning.

Alle der booker en kombination af personlig træning og behandling, gennem mig eller hos Carina, får 10% rabat.

Carina har sin daglige gang i fitness centeret Sporting Health Club (SCH) som ligger i København. Du kan læse mere om Carina og hendes tilgang til træning, samt hvad dine muligheder er på www.planctraining.dk

Kombi Pakken

 • 4 uger
 • 1 x ugentlig personlig træning
 • 2 x Body-SDS behandling
 • 3400kr.
 • inkl. løbende status, InBody Scan mm.
 • -20% på kostvejledning
 • prisen er ex. medlemsskab
 • mulighed for tilkøb af behandling og træning
Lasse-Holfort

Aktiv PersonalePleje

Aktiv-PersonalePleje henvender sig til virksomheder, som ønsker at tilbyde zoneterapi og massage til medarbejderne på virksomheden. Behandlingerne vil som udgangspunkt foregå på arbejdspladsen, hvilket betyder at den enkelte medarbejder får let adgang til god og effektiv behandling.

 

Behandlingen kan omfatte både zoneterapi og massage.

Denne behandling kan afhjælpe rigtig mange af de udfordringer virksomhedens medarbejder har, medarbejderne kan få hjælp hurtigt, således at medarbejderne har det godt, og ikke behøver at forlade arbejdspladsen, for at gå til behandling.

Erfaringen viser tillige, at når denne form for behandling findes på arbejdspladsen, vil medarbejderne være tilbøjelige til hurtigere at få løst problemer feks. hovedpine, rygsmerter, maveproblemer, og smerter, og sportsskader. Det betyder mindre fravær og bedre sygestatistik, til glæde for både arbejdsgiver og medarbejder.

Aktiv PersonalePleje henvender sig til små- mellemstore og store virksomheder. Aktiv PersonalePleje benytter altid veluddannede terapeuter, som både kan give zoneterapi og massage. Aktiv Personale-Pleje har eksisteret siden 2004, og har gode anbefalinger fra bl.a.:

 • Ketner outdoor
 • IT-Partner
 • Ritzaus berau
 • EKJ- rådgivende ingeniører

Du kan læse mere her https://zonehelle.dk/erhvervsaftaler/

Lasse-Holfort-zonehelle-logo

Zonehelle

Jeg har et tæt samarbejde med Zonehelle, som har mere end 25 års erfaring med zoneterapi samt mange andre behandlings metoder. Vi sparrer meget med hinanden for at kunne behandle vores klienter med det bedste resultat.

Læs mere på: http://zonehelle.dk/zoneterapi-greve/

Lasse-Holfort-zonehelle-logo

Lydbehandling

Da jeg gik i folkeskole døjede jeg med med læsevanskeligheder. Jeg var dårlig til at stave, læste meget langsomt og kunne ikke kende forskel på der, det, den osv. Da jeg gik i 8. Klasse havde jeg en læseforståelse på niveau med en som gik i 3. klasse. Efter et års tid med lydbehandling gik min læseforståelse fra at have været på 3. klasses niveau til at være på 9. klasses niveau. Jeg har efterfølgende gennemført en gymnasial uddannelse med gode karakterer. Og selvfølgelig Body SDS uddannelsen.

Læs mere på: http://zonehelle.dk/lydbehandling-greve/

Lasse-Holfort-lydbehandling