Firma

En sund og rask virksomhed hænger unægteligt sammen med glade og tilfredse medarbejdere.

Derfor er der mange gode grunde til at passe rigtig godt på jeres/dine medarbejdere, så de kan yde deres bedste i en hverdag fyldt med opgaver. Stress, spændinger, myoser, ”ondt i kroppen”, træthed i musklerne og spændingshovedpine er nogle af de symptomer mange døjer med, grundet uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og ensartede bevægelser i hverdagen.

Hos Rask Krop kan jeg hjælpe med at forebygge, helbrede og lindre disse tilstande. På sigt sørger jeg for, at de gamle rutiner ikke sætter samme spor i kroppen og motiverer medarbejderne til nemme og forebyggende øvelser.

Investér i jeres/din virksomhed med behandlinger der virker, og send jeres/dine medarbejdere til Body SDS-behandling og få dem retur med fornyet energi.

 

Muligheder for behandlerordninger

  1. Medarbejderen bestiller en behandling i min klinik håndværkerbyen 37, 1.sal når der er behov for det.
  2. Jeg medbringer min briks og behandler i jeres lokaler. Dette forudsætter, et rum bliver stillet til rådighed. Rummet bør være aflukket og stort nok til at behandlingen kan udføres uden hindringer (ca. 12 kvm) Ved behandlinger i jeres lokaler, kræves et minimum af 3 behandlinger per behandlingsdag. I er meget velkommen til at kontakte mig for en pris, da dette er meget individuelt afhængig af transport, antal behandlinger m.m.

 

Finansiering

Der er mange muligheder, her er blot nogle eksempler:

  1. Fælles finansiering. Virksomheden betaler 50% og medarbejderen betaler 50%.
  2. 100% virksomhedsfinansieret (medarbejderen flexer evt. ud, mens de modtager behandlingen).
  3. Medarbejderen betaler selv den fulde pris (evt. som en bruttolønsordning, der er skattefri for de ansatte).

Det er også muligt at få træning, almindelig massage og zoneterapi på din arbejdsplads, da jeg har flere samarbejder med andre behandlere og personlige trænere.

Lasse-Holfort-glade-medarbejdere-er-vejen-til-succes