Jeg samarbejder med firmaer, sportsklubber og andre behandlere. Herunder kan du læse nærmere omkring dine mulighed for at indgå et samarbejde med mig.

I dag kommer der større og større fokus på medarbejdernes ve og vel samt gode vilkår på arbejdspladsen, det vil sige at en sund og rask virksomhed som gerne vil vækste, hænger unægteligt sammen med et god arbejdsmiljø samt glade og tilfredse medarbejdere, som ikke har ondt eller er stressede.

Har klubben behov for at holde skader på en minimum og humøret højt?

Som Body sds terapeut kan jeg hjælpe med at forebygge og “reparere” skader på atleterne. Men sørger også for at tankerne og indstillling omkring sporten bliver holdt ved lige.

Her under kan du læse mere om hvad mine samarbejdspartnere kan gøre for dig, enten hver for sig, eller i samarbejde med Body SDS behandlinger. Det er vigtigt for mig at hjælpe så mange så muligt, med at blive den bedste version af sig selv. Derfor sørger jeg altid for at at holde øjnene åbne for nye samarbejdsparnere som jeg kan stå inde for. Er du som behandler interesseret i at indgå samarbejde med mig, er du meget velkommen til at kontakte mig.