HVAD ER UDRENSNING?

Udrensning er et begreb, der favner vidt og kan udføres på mange niveauer. I damebladene kan du få små, generelle tips til at udrense i hverdagen, så som at drikke nok vand og spise de rigtige slags grøntsager.

Hos Rask Krop fokuserer jeg meget på en mere dybdegående udrensning, hvor vi kigger på ”rengøring” af hele din krop og dit organsystem. Udrensning af din krops affaldsstoffer skal betragtes som en nulstilling af alt det usunde, din krop har været igennem. Målet med udrensning er derfor at opnå en vedvarende udrensende effekt, der optimerer din livskvalitet radikalt

Meget af det usunde, du har indtaget, kan desværre forblive i kroppen i lang tid. Du kender måske det, at man skal stoppe med at spise sukker eller ryge, lysten vil være der så længe der stadig er lidt tilbage i kroppen. Det samme gør sig gældende med medicin, alkohol, kaffe, dårlige fedtstoffer, farvestoffer og kemikalier fra forurening og skønhedsprodukter mm. Alt det kan kroppen ikke på naturlig vis selv udskille fuldstændig, hvilket på sigt kan resultere i livsstilssygdomme.

 

RESULTATER EFTER UDRENSNING

Resultaterne af udrensningskuren er en sund tarmflora, renere og glattere hud, klarere øjne, skærpede sanser, øget energi, mere kropsbevidsthed, styrke, reguleret vægt, vitalitet og generelt en lettere og friere krop til at bevæge sig i. Alt i alt et bedre helbred.

 

UDRENSNINGSSYMPTOMER

Da det er en stor omvæltning for kroppen at udrense, kan bivirkninger som hovedpine, kvalme, ubehag og ømhed i kroppen til tider opstå. Det er dog meget forskelligt fra person til person.

 

Hvad får du med?

Som en del af udrensnings forløbet vil du kunne sparre med mig og få gode råd og svar på eventuelle spørgsmål.

Du vil samtidig få stillet div. Kogebøger/hjemmesider samt slowjuicer til rådighed, herudover vil der være ”madplan” og ”indkøbslister”

 

Hvad koster det?

Jeg har valgt at dele kuren op i 3 forskellige pakker, så du kan vælge den pakke, som passer dig bedst.

Kosttilskud

Du kan købe disse kosttilskud i klinikken, hvis du har spørgsmål til hvilket kosttilskud du har behov for, så skriv gerne til mig, eller spørg når du er i klinikken.

Lasse-Holfort-Omega-3-fiskeolie
Lasse-Holfort-Magnesium
Lasse-Holfort-Omega-3-fiskeolie-flydende
Lasse-Holfort-D-vitamin
Lasse-Holfort-Chlorella
Lasse-Holfort-Dagspakke
Lasse-holfort-Mælkesyrebakterier
Lasse-Holfort-C-vitamin