Hvad er Body SDS?

Body SDS – eller Body Self Development System – er en anerkendt behandlingsmetode, som er udviklet gennem tre generationer. Systemet er danskudviklet og tager udgangspunkt i det moderne menneskes skavanker. Tilgangen er helhedsorienteret, da krop og sind hænger uløseligt sammen. Behandlingen har til formål at behandle kliniske sygdomme, sportsskader og dagligdags skavanker, samt vedligeholdelse og optimering af en sund krop både på det psykiske og fysiske plan. Som Body SDS behandler har jeg på klinikken i Greve de sidste år specialiseret mig i hovedpine samt nakke- og rygsmerter. Da Body SDS er en behandling, der har fokus på spændingstilstande eller smerter mener jeg, at disse skavanker inden for hovedpine, nakken og ryggen kan være roden til mange andre problematikker.

Et koncept – tre tilgange

Body SDS som metode dækker over tre tilgange til ”behandling”, som kan benyttes i sammenhæng for at opnå/opretholde det ideelle resultat.

  • Behandling
    Behandlingen foregår på en briks, hvor du ligger med et tæppe over dig, mens behandlingen foregår. Varighed 45-60 minutter.
  • Træning
    Er en række øvelser, der hjælper med at styrke, centrere og smidiggøre kroppen. Træningen udføres på et hold, hvor du gennemgår hele kroppen hver gang, men kan også deles op, og udføres som supplerende øvelser til din behandling.
  • Udrensning
    Er et forløb hvor du som klient kommer til at arbejde meget med kost, motion samt dårlige vaner og mønstre. Det er altså et forløb som har til formål at afgifte kroppen og få sat skub i de helende processer, men kan også være med til, at give dig en ny og sundere livsstil. Udrensning kan med stor fordel være et supplement til Body SDS- behandling.

Body SDS behandling, som nok er det de fleste forbinder med Body SDS. Behandlingen foregår på en briks i Greve, hvor du ligger med et tæppe over dig, mens behandlingen foregår. Varighed 45-60 minutter.

Body SDS Udrensning, som er et forløb hvor du som klient, kommer til at arbejde meget med kost, motion samt dårlige vaner og mønstre. Det er altså et forløb som har til formål at afgifte kroppen og få sat skub i de helende processer, men kan også være med til at, give dig en ny og sundere livsstil.
Body SDS-udrensning kan med stor fordel være et supplement til Body SDS- behandling.

Body SDS træning, som er en række øvelser, der hjælper med at styrke, centrere og smidiggøre kroppen. Træningen udføres på et hold, hvor du gennemgår hele kroppen hver gang, men kan også deles op, og udføres som supplerende øvelser til din behandling.
(Jeg har ikke noget hold pt. Men skriv gerne til mig, hvis det har din interesse)