Vejen til balance i krop og sind

Spar 301kr. på din første Body SDS behandling kun 499kr.Book din tid her
Brug rabatkoden: første

(Tilbudet gælder kun i en begrænset periode, og gælder ikke på akut og weekendtider)


Hvad kan Body SDS hjælpe dig med?

I mit arbejde som Body SDS-terapeut har jeg gode erfaringer med at hjælpe mennesker med:

    1. At reducere/behandle stress.
    2. At reducere/behandle smerter eller spændinger fx. mussearm, smerter i ryg og nakke, hovedpine mv.
    3. At forbedre fysiske præstationer i forbindelse med sport.
    4. At skabe indre ro, velvære, energi og fysisk og psykisk overskud i hverdagen.

 


Hvad er body sds behandling?

Behandlingsmetoden er opbygget af mange forskellige teknikker som pulserende massage, zone- og akutryk, frigørelse af led, afspænding, vejrtræknings øvelser, meridianmassage, organafspænding samt behandling af lymfesystemet.
Denne helheds orienteret behandling tager i høj grad udgangspunkt i dine ønsker og behov i samarbejde med, hvad jeg kan mærke i din krop.
I store træk er formålet at arbejde med dine fysiske og følelsesmæssige belastninger og derigennem forbedre og styrke dit helbred, men det er også til dig, der vil yde mere i hverdagen og optimere dine personlige præstationer, opnå mere energi og overskud.

 

Hvordan foregår behandlingen?

En Body SDS behandling varer ca. 50 minutter. Behandlingen indledes normalt med en kort samtale, hvor din problematik bliver afdækket, og vi finder ud af, hvad fokus skal være i din behandling. Efter den korte samtale påbegyndes behandlingen, hvor du ligger på en briks med et tæppe over dig.

 

Flow i krop og sind

Behandlingsteknikkerne som bliver brugt under behandlingen, er en kombination af tryk, strygninger, pulserende bevægelser og led-frigørende teknikker, Ved hjælp af disse teknikker skabes der bedre blodgennemstrømning i kroppen, som er med til at løsne spændinger og skævheder i muskler og led, så smerter og irritation aftager.
Dit åndedræt er også et stort fokuspunkt i behandlingen, da vejrtrækning også hjælper med at skabe et bedre flow i kroppen. Derved har kroppen lettere ved at slippe spændinger, smerter, skævheder, stress, tanker osv.

 

Prøv det på egen krop og få første behandling til kun 499kr. (normalpris 800kr.)

 Book din tid her
Brug rabatkoden: første

(Tilbudet gælder kun i en begrænset periode, og gælder ikke akut og weekendtider)