“Jeg har i dag prøvet Body SDS for første gang og kan klart anbefale Lasse, han er virkelig dygtig og meget professionel! Lasse finder hurtigt frem til de forskellige problemer, man føler sig tryg i hans hænder og i mit tilfælde kunne jeg mærke hele min krop arbejde under behandlingen…
Jeg har helt sikkert fundet min nye behandler.
Tak for en fantastisk oplevelse!”

– Lise Nicole Paudal Furland, NC Heste wellness

“Jeg bruger primært Lasse, inden jeg skal spille turneringer, så min krop bliver afslappet og klar til det den, skal udføre. Jeg bruger ham også samtidig til at blive afstresset og fri for skader, da hver behandling er afslappende og samtidig gør noget godt for kroppen. Med den mængde træning det kræver for at holde et højt niveau, bliver kroppen træt på et tidspunkt, og det er dér, at Lasse kommer ind i billedet.”

– Patrick Dam Schou, 25år, professionel golfspiller

“Allerede efter første behandling hos Raskkrop mærkede jeg en mærkbar forskel både fysisk og psykisk. herefter besluttede jeg derfor at købe et titurskort. Efter få behandlinger er de daglige smerter reduceret til næsten ingen smerter, og ubalancen er væsentlig forbedret. Lasse er en fantastisk behandler, som jeg fra første øjeblik var tryg ved. Jeg kan varmt anbefale Raskkrop.”

– Annie Boom

“Jeg er 54 år og mor til 6 børn mellem 12 og 35 år, som person er jeg glad og udadvendt. Jeg går til Body SDS behandling hos Raskkrop for at passe på mig selv og min krop, da jeg har et hårdt arbejde som SOSU-assistent. Behandlingen giver mig en lethed i kroppen, og jeg føler mig mere smidig og bevægelig samt mindre spændt i nakke og ryg. Førhen har jeg ofte haft nakkeproblemer, som er lettet rigtig meget under behandlingen. Jeg føler mig betydelig mindre anspændt efter behandlingen.”

– Vibeke Helsted-Borg, 55år, SOSU-assistent

”Jeg kan varmt anbefale Rask Krop og især Lasse, som er en helt fantastisk Body SDS behandler. Der er ingen tvivl om at han har styr på det tekniske og ved hvordan man skal gå til forskellige skavanker, men det vigtigste og det unikke ved Lasses behandlinger er hans aura og ro. Jeg er til dagligt selvstændig og har en meget travl hverdag, og når jeg kommer ned til Lasse, formår han at få mig helt ned i gear, glemme tid og sted og opnå et pusterum fra en ellers hektisk hverdag! Jeg bruger Lasse både til fysiske skavanker og den mentale del, hvor han er fantastisk til at stille åbne spørgsmål og sætte sig ind i ens situation, uden bare at tale én efter munden. Det betyder at man også selv får mulighed for at reflektere over det man går og døjer med, samt får et objektivt syn på problematikken. Hvilket jeg synes er yderst givende! Rask Krop og Lasse Holfort er massage for både krop og sjæl og alle bør tage tid til at besøge ham, man fortryder ikke, men tværtimod bliver man afhængig!”

– Emil Buch, Medstifter og kommerciel direktør, Rently