Min erfaring og vision

Jeg har erfaring med alle typer af mennesker i aldersgruppen 6-94 år, og jeg har stor erfaring inden for overbelastningsskader, sportsskader, ryg- og nakkeproblemer, hovedpine samt stress

Min vision som Body SDS terapeut er at hjælpe så mange som muligt med at få en bedre hverdag uden smerter og ubalancer, da jeg mener at alle mennesker fortjener at være den bedste version af sig selv.

Firma

En sund og rask virksomhed hænger unægteligt sammen med glade og tilfredse medarbejdere.

Derfor er der mange gode grunde til at passe rigtig godt på jeres/dine medarbejdere, så de kan yde deres bedste i en hverdag fyldt med opgaver. Stress, spændinger, myoser, ”ondt i kroppen”, træthed i musklerne og spændingshovedpine er nogle af de symptomer mange døjer med, grundet uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og ensartede bevægelser i hverdagen.

Hos Rask Krop kan jeg hjælpe med at forebygge, helbrede og lindre disse tilstande. På sigt sørger jeg for, at de gamle rutiner ikke sætter samme spor i kroppen og motiverer medarbejderne til nemme og forebyggende øvelser.

Investér i jeres/din virksomhed med behandlinger der virker, og send jeres/dine medarbejdere til Body SDS-behandling og få dem retur med fornyet energi.