Lasse Hjardemaal Holfort (f.1994) Autoriseret Body SDS behandler

Mit navn er Lasse Hjardemaal Holfort. Jeg er tidligere elitesporstudøver og stiftede bekendtskab med Body SDS igennem et skadesforløb, hvor jeg havde store smerter i ryggen og skader i anklerne.

Jeg havde hørt om Body SDS og søgte derfor hjælp hos Bengt Valentino Andersen (founder), og da jeg startede behandlingsforløbet, faldt jeg straks for behandlingsmetoden. Det fascinerede mig, hvordan man kunne hjælpe kroppen væk fra skader og skavanker.

Der skulle dog gå et par år, før jeg startede på uddannelsen, da jeg gerne ville have en gymnasiel uddannelse samt ud og opleve verden, før jeg startede på uddannelsen.

Jeg har selv mærket, hvad Body SDS kan gøre for både krop og sind, og jeg brænder derfor for at hjælpe andre mennesker til at få en bedre hverdag.

Lidt om mig

Jeg er født og opvokset i Greve og har været aktiv i Greve Karate Klub på eliteniveau i mange år, da jeg var yngre.

Til dagligt bor jeg i København sammen med min kæreste men har valgt at have min klinik i Greve, da jeg stadig har et godt tilknytningsforhold til området.

I februar 2017 åbnede jeg min klinik i Håndværkerbyen 37, 2670 Greve for at satse 100 procent på mit liv som behandler. I 2018 blev jeg autoriseret Body SDS behandler.

I januar 2020 rundede jeg 2500 behandlinger som Body SDS-terapeut.

Min erfaring og vision

Jeg har erfaring med alle typer af mennesker i aldersgruppen 6-94 år, og jeg har stor erfaring inden for overbelastningsskader, sportsskader, ryg- og nakkeproblemer, hovedpine samt stress

Min vision som Body SDS terapeut er at hjælpe så mange som muligt med at få en bedre hverdag uden smerter og ubalancer, da jeg mener at alle mennesker fortjener at være den bedste version af sig selv.

Min tilgang til kroppen

Hos mig tager alle mine behandlinger først og fremmest udgangspunkt i, hvad dine behov er, og hvordan du har det. Jeg arbejder ud fra, at det fysiske, psykiske og mentale hænger sammen. Sammenspillet mellem disse udgør os som mennesker, forstået på den måde at et fysisk spænd ikke nødvendigvis hænger sammen med hverken det psykiske eller mentale, men at det kan være en mulighed.

Lasse-Holfort-Dakobe-Logo-Lodret-Web-Download

Som autoriseret Body SDS Behandler, sørger jeg hele tiden for at videreuddanne mig. Her kan du se hvilke efteruddannelseskurser jeg har deltaget i.

År Type Timer
2019 Indføling 1 v. Lotte Justesen & Ditte Magtengaard 6
2019 Sygdomslære: Scheuermann v. Andreas, Zarbina & Nikita 12
2019 Sygdomslære: Stress v. Keven Bruun 12
2019 Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll 4
2019 Ledkursus: Ryg 1 v. Henrik Kalsbøll 6
2019 Sygdomslære: Skoliose v. Heidi, Zarbina & Thomas 12